Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

SHB wenst u een fijne zomer

Beste medehuurders,

Ik deel graag een update met u over de recente ontwikkelingen achter de schermen. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Clavis en de Woonstichting Hulst sloten overeenkomsten met de gemeentes over de toekomst van het wonen in onze regio. In Terneuzen gebeurde dit in samenwerking met de gemeente en Clavis, in Hulst met de gemeente en Woonstichting Hulst en in Sluis overlegden we alleen samen met de gemeente Sluis.

Betrokken

Als Stichting Huurdersbelangen (SHB) zijn we nauw betrokken bij al deze overleggen en hebben we een gelijkwaardige stem. Met alle betrokken partijen in de betreffende gemeente tekenen we jaarlijks afspraken over onze gezamenlijke plannen voor de toekomst. Deze afspraken strekken zich niet alleen uit over de komende twaalf maanden, maar we streven naar een visie op lange termijn en onderzoeken de haalbaarheid van deze plannen. Voor de gemeente Terneuzen werk ik samen met Gaby van de Abeele, voor de gemeente Hulst zijn dit Hennie de Jaeger en Monique Vermeulen en voor de gemeente Sluis zijn dat Piet Kesteloo en Yoshi Vermeulen.

Bewonersbijeenkomsten

Ons team zet zich maximaal in om uw belangen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Om te weten wat er onder u leeft en wat u bezighoudt, organiseren we dit jaar weer informatiebijeenkomsten op drie locaties in Zeeuws Vlaanderen. Dit zal zijn op:

  • Dinsdag 1 oktober 2024 in MFC De Statie in Sas van Gent
  • Woensdag 9 oktober 2024 in MFC De Korre in Breskens
  • Donderdag 17 oktober 2024 in dorpshuis De Binnendeur in Kloosterzande

Net zoals vorig jaar kunt u bij ons en bij vertegenwoordigers van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen terecht met uw vragen. De leden van de SHB weten veel over wat er speelt in de wijken. Maar we krijgen graag nog meer informatie over uw woonomgeving. We hebben juist uw opmerkingen, inzichten en wensen nodig om ons werk goed te kunnen doen!

 

Fijne vakantie!

Ondanks de vakantieperiode streven we ernaar om deze zomer zo veel mogelijk beschikbaar te zijn voor overleg. Ik kijk er in ieder geval naar uit u te ontmoeten en te horen op de huurdersbijeenkomsten die in het najaar zullen plaatsvinden, want zoals eerder gezegd, uw mening is voor ons van groot belang.

Ik wens u namens het hele team van de SHB een hele fijne zomer en graag tot ziens.

 

Met vriendelijke groet,

Peter Kienhuis

Voorzitter SHB

Terug