Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Informatiemarkt voor huurders

Uitnodiging

Wij nodigen u van harte uit voor de informatiemarkt in de gemeente Terneuzen op donderdag 23 november 2023. Tussen 16.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom in De Halle aan de Rooseveltlaan 1a in Axel. Aanmelden voor de informatiemarkt is niet nodig.

In november organiseert Woongoed Zeeuws-Vlaanderen samen met de SHB (Stichting Huurdersbelangen) in iedere gemeente een informatiemarkt voor onze huurders. Bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen staat Gewoon Goed Wonen centraal. Daaronder verstaan wij: wonen in een betaalbaar en duurzaam huurhuis dat bij u past en dat staat in een leefbare buurt. Dit zien wij als de ‘bouwstenen’ voor een fijn thuis. Om dit te bereiken kunnen ook uw ideeën van waarde zijn. Daarom vinden we het belangrijk om open te staan voor persoonlijk contact. Dit praat vaak een stuk makkelijker. Daarom organiseren wij deze informatiemarkten.

Wilt u meer weten over onderhoud van uw woning, over renovatie- en nieuwbouwplannen in uw wijk, over duurzaamheidsmaatregelen of heeft u nog andere vragen? Kom dan gerust langs op deze avond tussen 16.00 en 20.00 uur. Onze medewerkers en leden van de SHB gaan graag met u in gesprek! 

Wat gaan we doen?
Tijdens de inloopbijeenkomst zijn er leden van de SHB aanwezig en medewerkers van verschillende teams zoals Verhuur & Informatie, Sociaal Beheer, Onderhoud en Projecten. Zo hopen we veel van uw vragen direct te kunnen beantwoorden.

Energiecoaches
Ook zijn er tijdens de informatiemarkt energiecoaches aanwezig, die tips geven om de energierekening blijvend te verlagen.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Terug