Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Informatiemarkt voor de huurders

In november hebben Woongoed Zeeuws Vlaanderen en de Stichting Huurders Belangen (S.H.B.) gezamenlijk een informatiemarkt georganiseerd op drie verschillende locaties, speciaal voor onze huurders.

Op deze Informatiemarkten kregen huurders de unieke kans om persoonlijk in contact te komen met de medewerkers van diverse teams van Woongoed Zeeuws Vlaanderen.

Ze konden in gesprek gaan met deskundigen van Verhuur & Informatie, Sociaal Beheer, Onderhoud en Projecten, en Huurincasso.

Daarnaast waren er energiecoaches aanwezig die waardevolle tips deelden om energiekosten te verlagen. Dit initiatief werd met enthousiasme ontvangen door onze huurders.

De Stichting Huurders Belangen maakte van de gelegenheid gebruik om met bezoekers in gesprek te gaan en hun mening over de Informatiemarkt te horen. De feedback was positief, en veel huurders waren tevreden dat ze hun ervaringen konden delen.

Een terugkerende vraag was of dit evenement jaarlijks herhaald zou worden.

Kortom, de Informatiemarkt was een groot succes, waarbij huurders de gelegenheid kregen om hun verhaal te vertellen en waardevolle informatie te verkrijgen. 

Terug