Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Bewonersbijeenkomsten geannuleerd

Afgelasten kennismakingsbijeenkomsten

In maart viel de uitnodiging voor de kennismakingsbijeenkomsten bij u op de deurmat. Omdat na inventarisatie van het aantal ontvangen aanmeldingen is gebleken dat er weinig animo was voor het bijwonen van één van de bijeenkomsten, namen wij het besluit om de kennismakingsbijeenkomsten niet door te laten gaan. Huurders die zich voor een bijeenkomst aanmeldden, zijn hierover persoonlijk op de hoogte gebracht. Achteraf bleek dat er toch een aantal bezoekers aan de deur stonden. We vinden het erg jammer dat we deze mensen moesten teleurstellen. Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen om alsnog een gesprek in te plannen.

Wat wilden wij met u bespreken

Tijdens deze bijeenkomsten wilden wij met u in gesprek over de leefbaarheid in de wijk, de Zorgbalie en stookgedrag. De Zorgbalie helpt mensen om zo lang mogelijk zelfstandig en veilig te blijven wonen. Wat betreft stookgedrag wilden we met u in gesprek over hoe bewust we al zijn en wat we nog kunnen verbeteren. Tot slot wilden we het ook hebben over de SHB zelf. Wat verwacht u van ons en waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Tevreden huurders

Doordat we maar weinig aanmeldingen ontvingen, gaan we er vanuit dat Woongoed Zeeuws-Vlaanderen tevreden huurders heeft. Uiteraard houden we de deur voor u open. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u dit altijd doorgeven via een e-mail naar info@shbwoongoedzvl.nl of via telefoonnummer 0115-636051.

 

Terug